Swell

Exhibition ’11 – Sheet 1

Exhibition ’11 – Sheet 2

Ground Floor – Decoration Students Floor Plan

As part of our graduate mark, we were asked to split into groups and create a concept and design a space for our graduate exhibition to be held at the end of the year. We were to come up with room treatments for both Design and Decoration students, factoring in each of their respective needs in regards to presentation, and also design hallway treatments and a bar area outside. The theme was stretch, and the concept my group came to was Swell.

We designed the space to mimic the sea, maintaining curved lines and gentle shapes. The colour pallette was kept to greys and blues, with some green to contrast.

Whilst our group was not named the winner, our design we ranked highly in the vote.

My group consisted of myself, Holly Davies, Anerys Brotherton-Ford and Joanna Mudge.

 

For the inspiration board for this project, please visit http://pinterest.com/erint/project-exhibition-2011/

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s